;

urban in de duinen

Vakantiedomein Hoge Duin Van zondag 09 apr 2023 tot vrijdag 14 apr 2023
€ 189* / € 314 10 - 12 jaar (2011-2013) Boek nu * Leden Vlaamse Neutrale Ziekenfondsen

Deel deze vakantie of voeg ze toe aan jouw favorieten.

Over deze vakantie

Urban aan zee? Dat kan! Deze week verdiepen we ons in de urban-scene met de duinen op de achtergrond! We zweven door de lucht terwijl we razendsnel rennen over de meest uitdagende obstakels. Als alles op wieltjes loopt, springen we op ons skateboard om het beste van onszelf te geven op het skatepark! Klaar voor een knallende afsluiter? Met al dat dj-talent in huis, trekken we onze dansschoenen aan voor een onvergetelijk knalfeestje!

Uitblinkers: 3 verschillende urban-workshops: dj, skateboarden, parkour

Praktisch

Vervoer: Gratis bus** of eigen vervoer

** De opstapplaatsen voor de bus bevinden zich in Erpe-Mere en Mechelen. De exacte locatie van deze opstapplaatsen bezorgen we je ongeveer drie weken voor aanvang van jouw gekozen vakantie. Busvervoer voor onze binnenlandse vakanties wordt opgestart vanaf minimaal 15 personen.

Inclusie-procedure voor extra ondersteuning

Wanneer jouw kind extra ondersteuning kan gebruiken op vakantie, dan vink je dat aan bij het inschrijven. Daarna word je gecontacteerd voor een kennismakingsgesprek. Vervolgens wordt gekeken naar de mogelijkheden binnen Krunsj. Zo kan er gekozen worden voor bepaalde hulpmiddelen of extra begeleiding, zodat jouw kind mee kan op Krunsj-vakantie. We kiezen resoluut voor zorg op maat, dat wil zeggen dat we voor jouw kind naar een specifieke ondersteuning zoeken. Wanneer we zien dat onze draagkracht niet groot genoeg is en we geen kwalitatieve ondersteuning kunnen bieden, dan communiceren we hier transparant over en bekijken we of een alternatief al dan niet mogelijk is.

Om gepaste ondersteuning te vinden, vragen we om voor de krokusvakantie in te schrijven voor 1 januari, voor de paasvakantie voor 1 maart, voor de zomervakantie voor 1 mei en voor de herfstvakantie voor 1 oktober.

Documenten

Meer info over de locatie (Vakantiedomein Hoge Duin)

Bagagevuller paasvakantie oostduinkerke 2023 (pdf)

Vakantiebundel urban in de duinen_1 (pdf)

Hulp nodig? Vragen?

info@krunsj.be
+32 (0)53 42 11 00