;

verrassend moerassend

Jeugdverblijfscentrum Het Moerashuis Van zondag 26 jul 2020 tot zaterdag 01 aug 2020
€ 225* / € 350 7 - 9 jaar (2011-2013) Boek nu Volzet voor diversiteit * Leden Vlaamse Neutrale Ziekenfondsen

Deel deze vakantie of voeg ze toe aan jouw favorieten.

Over deze vakantie

Krijg je bij de gedachte aan een actieve vakantie ook kriebels in je buik? Super, dan is dit helemaal jouw vakantie. Zoef over het water met de waterski’s, klim erop los en trek erop uit met een mega stand-up paddle board. Wanneer het even wat rustiger mag, doen we onze schoenen uit en wandelen we over het blotevoetenpad. Een zalige week in het vooruitzicht!

Uitblinkers: mega SUP, moerasparcours, waterski, blotevoetenpad, speleotempel alternatieve activiteit ter plaatse te beslissen**, klimtoren, hoge tarzans estafettes***

** Samen met experten werden er zomerplannen opgesteld voor het jeugdwerk, waarbij gezondheid en verantwoordelijkheid de belangrijkste prioriteiten zijn. Het bleek niet mogelijk om deze activiteit te organiseren volgens de uitgewerkte maatregelen. Daarom zijn we jammer genoeg genoodzaakt deze activiteit te vervangen door een alternatief. De deelnemers zullen ter plaatse de mogelijkheid krijgen om in samenspraak met de animatoren een leuke activiteit te kiezen uit het aanbod van onze partner 'The Outsider'.

*** Samen met experten werden er zomerplannen opgesteld voor het jeugdwerk, waarbij gezondheid en verantwoordelijkheid de belangrijkste prioriteiten zijn. Het bleek niet mogelijk om de hoge tarzans - binnen de puzzel met alle andere activiteiten - te organiseren volgens de uitgewerkte maatregelen. Daarom zijn we jammer genoeg genoodzaakt deze activiteit te vervangen door een alternatieve activiteit. In plaats van de hoge tarzans, staat een uitdagende, originele en unieke estafette op het programma.

Praktisch

Vervoer: eigen vervoer

Meer info over de locatie (Jeugdverblijfscentrum Het Moerashuis)

Hulp nodig? Vragen?

info@krunsj.be
+32 (0)53 42 11 00