;

viva Espana

Camping Bassegoda Park Van vrijdag 21 jul 2023 tot zondag 30 jul 2023
€ 545* / € 670 13 - 16 jaar (2007-2010) Boek nu * Leden Vlaamse Neutrale Ziekenfondsen

Deel deze vakantie of voeg ze toe aan jouw favorieten.

Over deze vakantie

In het zonovergoten Spanje zoeken we verfrissing in AquaBrava: een waterpretpark met een overdaad aan glijbanen van alle soorten en formaten! Glijd jij samen met al je vrienden in een gigantische band naar beneden? Of vlieg je liever metershoog in de lucht om nadien met een grote plons in het water te belanden? In AquaBrava is er in ieder geval keuze genoeg voor een volledige dag vol waterplezier! Nadien ruilen we al die glijbanen in voor een boottocht langs Empuria, waar we kunnen genieten van het mooie uitzicht en met een beetje geluk zelfs dolfijnen kunnen spotten. Eenmaal terug op het droge, verkennen we de regio rond onze camping tijdens een spannend gps-spel. Mag het nog wat avontuurlijker voor jou? Dan kan je zeker je hart ophalen terwijl je via een slackline de rivier probeert over te steken of je angsten overwint op het hoogteparcours. Wanneer we via de rivier de weg naar het strand hebben teruggevonden, leven we ons volledig uit in de Middellandse Zee. Na een stralende stranddag vol wind- en golfsurfen, suppen en skimboarden, roosteren we een marshmallow boven het knisperende kampvuur. We werpen nog een laatste blik naar de fonkelende sterrenhemel en kruipen moe maar voldaan in onze tent. Viva España!

Uitblinkers: waterpretpark AquaBrava, watersportmix (windsurfen, SUP, golfsurfen, skimboarden en beachgames), watertrekking, avonturendag (hoogteparcours, river crossing, lasergeweren en slackline), boottocht, openluchtfeestje, avontuurlijke trekking

Praktisch

** Opgelet: voor deze vakantie kan je enkel op- en afstappen in Erpe-Mere. De exacte locatie van de opstapplaats bezorgen we je ongeveer drie weken voor aanvang van de vakantie.

Inclusie-procedure voor extra ondersteuning

Wanneer jouw kind extra ondersteuning kan gebruiken op vakantie, dan vink je dat aan bij het inschrijven. Daarna word je gecontacteerd voor een kennismakingsgesprek. Vervolgens wordt gekeken naar de mogelijkheden binnen Krunsj. Zo kan er gekozen worden voor bepaalde hulpmiddelen of extra begeleiding, zodat jouw kind mee kan op Krunsj-vakantie. We kiezen resoluut voor zorg op maat, dat wil zeggen dat we voor jouw kind naar een specifieke ondersteuning zoeken. Wanneer we zien dat onze draagkracht niet groot genoeg is en we geen kwalitatieve ondersteuning kunnen bieden, dan communiceren we hier transparant over en bekijken we of een alternatief al dan niet mogelijk is.

Om gepaste ondersteuning te vinden, vragen we om voor de krokusvakantie in te schrijven voor 1 januari, voor de paasvakantie voor 1 maart, voor de zomervakantie voor 1 mei en voor de herfstvakantie voor 1 oktober.

Documenten

Meer info over de locatie (Camping Bassegoda Park)

Bagagevuller spanje (pdf)

Vakantiebundel viva espana (pdf)

Hulp nodig? Vragen?

info@krunsj.be
+32 (0)53 42 11 00