;

vloggers en volgers

Vakantiedomein Hoge Duin Van zondag 09 apr 2023 tot vrijdag 14 apr 2023
€ 189* / € 314 10 - 12 jaar (2011-2013) Boek nu Laatste plaatsen * Leden Vlaamse Neutrale Ziekenfondsen

Deel deze vakantie of voeg ze toe aan jouw favorieten.

Over deze vakantie

Trek jij er graag met je smartphone op uit om al je avonturen te vloggen? Of wil jij al lang je eigen YouTube-kanaal oprichten? Tijdens deze Krunsjtastische week kan je naar hartelust met al jouw mediaskills aan de slag! We komen te weten hoe we onze eigen filmpjes kunnen monteren en passen alle tips meteen toe in onze eigen creaties. Nadien experimenteren we met licht en sluitertijd met een origineel fotoverhaal als resultaat. Lukt het jou om jouw naam in de lucht te tekenen én deze haarscherp vast te leggen? Om onze vlogtalenten in de praktijk om te zetten, trekken we ten slotte naar Plopsaland. De adembenemende achtbanen zorgen gegarandeerd voor kriebels in de buik … Én voor spectaculaire filmpjes waar al je volgers jaloers op zijn. Smartphone klaar en filmen maar!

Uitblinkers: mediaworkshop (o.a. vloggen, filmen en monteren met je smartphone** ...), lichtfotografie, Plopsaland, filmpjes maken met smartphone**

Praktisch

Gsm-gebruik: Voor een aantal activiteiten tijdens deze vakantie zal een smartphone worden gebruikt. Het is hiervoor toegelaten om een eigen gsm mee te brengen naar de vakantie, maar dit is niet verplicht. Er zullen voor deze activiteiten vanuit Krunsj smartphones ter beschikking worden gesteld die in groepjes kunnen gebruikt worden. Wanneer je een gsm (of andere kostbare voorwerpen) meeneemt op vakantie, dan doe je dit steeds op eigen verantwoordelijkheid.

Vervoer: Gratis bus*** of eigen vervoer

*** De opstapplaatsen voor de bus bevinden zich in Erpe-Mere en Mechelen. De exacte locatie van deze opstapplaatsen bezorgen we je ongeveer drie weken voor aanvang van jouw gekozen vakantie. Busvervoer voor onze binnenlandse vakanties wordt opgestart vanaf minimaal 15 personen.

Inclusie-procedure voor extra ondersteuning

Wanneer jouw kind extra ondersteuning kan gebruiken op vakantie, dan vink je dat aan bij het inschrijven. Daarna word je gecontacteerd voor een kennismakingsgesprek. Vervolgens wordt gekeken naar de mogelijkheden binnen Krunsj. Zo kan er gekozen worden voor bepaalde hulpmiddelen of extra begeleiding, zodat jouw kind mee kan op Krunsj-vakantie. We kiezen resoluut voor zorg op maat, dat wil zeggen dat we voor jouw kind naar een specifieke ondersteuning zoeken. Wanneer we zien dat onze draagkracht niet groot genoeg is en we geen kwalitatieve ondersteuning kunnen bieden, dan communiceren we hier transparant over en bekijken we of een alternatief al dan niet mogelijk is.

Om gepaste ondersteuning te vinden, vragen we om voor de krokusvakantie in te schrijven voor 1 januari, voor de paasvakantie voor 1 maart, voor de zomervakantie voor 1 mei en voor de herfstvakantie voor 1 oktober.

Documenten

Meer info over de locatie (Vakantiedomein Hoge Duin)

Bagagevuller paasvakantie oostduinkerke 2023_2 (pdf)

Vakantiebundel vloggers en volgers_2 (pdf)

Hulp nodig? Vragen?

info@krunsj.be
+32 (0)53 42 11 00