;

vollenbak actie (nieuwe locatie)

De Geestige Put Van zondag 17 jul 2022 tot vrijdag 22 jul 2022
€ 260* / € 385 7 - 9 jaar (2013-2015) Boek nu Laatste plaatsen * Leden Vlaamse Neutrale Ziekenfondsen

Deel deze vakantie of voeg ze toe aan jouw favorieten.

Over deze vakantie

Opgelet: Wegens de sluiting van Jeugdherberg De Fiertel gaat deze vakantie door op een nieuwe locatie met nieuwe uitblinkers. Hierdoor komen deze niet meer overeen met de tekst op de website en in het magazine. Voor meer informatie hierover kan je ons steeds contacteren via info@krunsj.be of telefonisch via het nummer 053 42 11 00.

Tjik tjak, vollenbak! Zit jij boordevol energie en wil je graag een grote portie actie op je bord? Dan is deze vakantie propvol spannende uitdagingen helemaal op jouw lijf geschreven! We verkennen nieuwe hoogtes op de klimmuur en zoeven nadien vliegensvlug naar beneden met de deathride. Dat jij het allerbeste evenwicht hebt, bewijs je maar al te graag op het touwenparcours en tijdens onze spectaculaire wipe-out. We zijn nog maar net even kunnen bekomen op de rug van de coolste ezeltjes, of we bengelen al meters boven de grond ... Om dan opeens FLOEP helemaal naar beneden te vallen. Opgelet: 100% kans op kriebels in de buik!

Nieuwe uitblinkers: aquapark, speleologie, gellyball (kindvriendelijke versie van paintball), touwenpiste, zipline, megaladder, skimboard, mangrove, activiteit in samenwerking met een kinderboerderij

Praktisch

Vervoer: eigen vervoer

Inclusie-procedure voor extra ondersteuning

Wanneer jouw kind extra ondersteuning kan gebruiken op vakantie, dan vink je dat aan bij het inschrijven. Daarna word je gecontacteerd voor een kennismakingsgesprek. Vervolgens wordt gekeken naar de mogelijkheden binnen Krunsj. Zo kan er gekozen worden voor bepaalde hulpmiddelen of extra begeleiding, zodat jouw kind mee kan op Krunsj-vakantie. We kiezen resoluut voor zorg op maat, dat wil zeggen dat we voor jouw kind naar een specifieke ondersteuning zoeken. Wanneer we zien dat onze draagkracht niet groot genoeg is en we geen kwalitatieve ondersteuning kunnen bieden, dan communiceren we hier transparant over en bekijken we of een alternatief al dan niet mogelijk is.

Om gepaste ondersteuning te vinden, vragen we om voor de krokusvakantie in te schrijven voor 1 januari, voor de paasvakantie voor 1 maart, voor de zomervakantie voor 1 mei en voor de herfstvakantie voor 1 oktober.

Documenten

Meer info over de locatie (De Geestige Put)

Bagagevuller vollenbak actie_1 (pdf)

Vakantiebundel vollenbak actie_2 (pdf)

Hulp nodig? Vragen?

info@krunsj.be
+32 (0)53 42 11 00