;

wandeltrekking Noorwegen

Noorwegen (verschillende locaties) Van zaterdag 23 jul 2022 tot maandag 01 aug 2022
€ 790* / € 915 16 - 18 jaar (2004-2006) Boek nu * Leden Vlaamse Neutrale Ziekenfondsen

Deel deze vakantie of voeg ze toe aan jouw favorieten.

Over deze vakantie

Als natuurliefhebber in hart en nieren is deze unieke vakantie-ervaring echt iets voor jou! Met onze bergschoenen aan en trekrugzak op de rug ontdekken we de wondere Noorse natuur in al haar vormen. We gaan er helemaal voor tijdens deze survival-week en vallen van de ene verbazing in de andere bij het zien van al die panoramische uitzichten. We wandelen langs de mooiste valleien en ontdekken het ruige landschap langs de Noorse fjorden. Wie weet spotten we wel enkele voorbij zwemmende walvissen! We zetten onze tocht verder en snuiven de koele berglucht op tussen de adembenemende gletsjers. Nadat we ons tentje hebben opgezet, koken we zelf ons eigen potje boven het kampvuur. Rugzak klaar en vertrekken maar!

Uitblinkers: 4 dagwandelingen langs fjorden, gletsjers en valleien, SUP (indien de weersomstandigheden het toelaten)

Praktisch


** De opstapplaats voor de bus bevindt zich in Erpe-Mere. De exacte locatie van deze opstapplaats bezorgen we je ongeveer drie weken voor aanvang van de vakantie.

Inclusie-procedure voor extra ondersteuning

Wanneer jouw kind extra ondersteuning kan gebruiken op vakantie, dan vink je dat aan bij het inschrijven. Daarna word je gecontacteerd voor een kennismakingsgesprek. Vervolgens wordt gekeken naar de mogelijkheden binnen Krunsj. Zo kan er gekozen worden voor bepaalde hulpmiddelen of extra begeleiding, zodat jouw kind mee kan op Krunsj-vakantie. We kiezen resoluut voor zorg op maat, dat wil zeggen dat we voor jouw kind naar een specifieke ondersteuning zoeken. Wanneer we zien dat onze draagkracht niet groot genoeg is en we geen kwalitatieve ondersteuning kunnen bieden, dan communiceren we hier transparant over en bekijken we of een alternatief al dan niet mogelijk is.

Om gepaste ondersteuning te vinden, vragen we om voor de krokusvakantie in te schrijven voor 1 januari, voor de paasvakantie voor 1 maart, voor de zomervakantie voor 1 mei en voor de herfstvakantie voor 1 oktober.

Documenten

Meer info over de locatie (Noorwegen (verschillende locaties))

Bagagevuller wandeltrekking noorwegen (pdf)

Toestemming om het land te verlaten 2022_10 (pdf)

Vakantiebundel wandeltrekking noorwegen (pdf)

Hulp nodig? Vragen?

info@krunsj.be
+32 (0)53 42 11 00