;

(water)pretpark 10-12

Vakantiedomein Hoge Duin Van zaterdag 12 aug 2023 tot zaterdag 19 aug 2023
€ 269* / € 394 10 - 12 jaar (2011-2013) Boek nu Wachtlijst actief * Leden Vlaamse Neutrale Ziekenfondsen

Deel deze vakantie of voeg ze toe aan jouw favorieten.

Over deze vakantie

Een hele week (water)pretparken? Laat maar komen! Sterker nog: jij stelt zelf je eigen programma samen! Kies je voor kriebels in de buik bij de SuperSplash, de Wakala en de Weerwolf? Of zijn wildwaterstromen en roetsjen van waterglijbanen meer iets voor jou? Kan je niet kiezen? Ga dan voor een combinatie van je favoriete pretpark en het aquapark van je dromen! Gillend in een rollercoaster of dobberend op het water? Jij beslist!

Uitblinkers: 3 (water)pretparken naar keuze:

Praktisch

Vervoer: Gratis bus** of eigen vervoer

** De opstapplaatsen voor de bus bevinden zich in Erpe-Mere en Mechelen. De exacte locatie van deze opstapplaatsen bezorgen we je ongeveer drie weken voor aanvang van jouw gekozen vakantie. 

Inclusie-procedure voor extra ondersteuning

Wanneer jouw kind extra ondersteuning kan gebruiken op vakantie, dan vink je dat aan bij het inschrijven. Daarna word je gecontacteerd voor een kennismakingsgesprek. Vervolgens wordt gekeken naar de mogelijkheden binnen Krunsj. Zo kan er gekozen worden voor bepaalde hulpmiddelen of extra begeleiding, zodat jouw kind mee kan op Krunsj-vakantie. We kiezen resoluut voor zorg op maat, dat wil zeggen dat we voor jouw kind naar een specifieke ondersteuning zoeken. Wanneer we zien dat onze draagkracht niet groot genoeg is en we geen kwalitatieve ondersteuning kunnen bieden, dan communiceren we hier transparant over en bekijken we of een alternatief al dan niet mogelijk is.

Om gepaste ondersteuning te vinden, vragen we om voor de krokusvakantie in te schrijven voor 1 januari, voor de paasvakantie voor 1 maart, voor de zomervakantie voor 1 mei en voor de herfstvakantie voor 1 oktober.

Documenten

Meer info over de locatie (Vakantiedomein Hoge Duin)

Bagagevuller oostduinkerke kinderen_6 (pdf)

Vakantiebundel oostduinkerke 2_2 (pdf)

Hulp nodig? Vragen?

info@krunsj.be
+32 (0)53 42 11 00