;

(water)pretpark 13-14

Vakantiedomein Hoge Duin Van zaterdag 12 aug 2023 tot zaterdag 19 aug 2023
€ 269* / € 394 13 - 14 jaar (2009-2010) Boek nu * Leden Vlaamse Neutrale Ziekenfondsen

Deel deze vakantie of voeg ze toe aan jouw favorieten.

Over deze vakantie

Handjes in de lucht en gillen maar! Of je dat nu liefst hoog en droog in een dubbele looping doet, of toch liever in een gigantische band op één van de spectaculaire waterglijbanen: dat bepaal je deze week volledig zelf! Wil je de adrenaline door je lijf laten gieren in één van de sensationele achtbanen of kies je toch voor een spetterende dag in het waterparadijs? Het wordt wellicht een hartverscheurende keuze, maar in elk geval staan er deze week drie adembenemende (water)pretparken op jouw zomerplanning!

Uitblinkers: 3 (water)pretparken naar keuze:

Praktisch

Vervoer: Gratis bus** of eigen vervoer

** De opstapplaatsen voor de bus bevinden zich in Erpe-Mere en Mechelen. De exacte locatie van deze opstapplaatsen bezorgen we je ongeveer drie weken voor aanvang van jouw gekozen vakantie.

Inclusie-procedure voor extra ondersteuning

Wanneer jouw kind extra ondersteuning kan gebruiken op vakantie, dan vink je dat aan bij het inschrijven. Daarna word je gecontacteerd voor een kennismakingsgesprek. Vervolgens wordt gekeken naar de mogelijkheden binnen Krunsj. Zo kan er gekozen worden voor bepaalde hulpmiddelen of extra begeleiding, zodat jouw kind mee kan op Krunsj-vakantie. We kiezen resoluut voor zorg op maat, dat wil zeggen dat we voor jouw kind naar een specifieke ondersteuning zoeken. Wanneer we zien dat onze draagkracht niet groot genoeg is en we geen kwalitatieve ondersteuning kunnen bieden, dan communiceren we hier transparant over en bekijken we of een alternatief al dan niet mogelijk is.

Om gepaste ondersteuning te vinden, vragen we om voor de krokusvakantie in te schrijven voor 1 januari, voor de paasvakantie voor 1 maart, voor de zomervakantie voor 1 mei en voor de herfstvakantie voor 1 oktober.

Documenten

Meer info over de locatie (Vakantiedomein Hoge Duin)

Bagagevuller water pretpark 13 14 (pdf)

Vakantiebundel water pretpark 13 14 (pdf)

Hulp nodig? Vragen?

info@krunsj.be
+32 (0)53 42 11 00