;

(water)pretpark 7-9

Vakantiedomein Hoge Duin Van zaterdag 12 aug 2023 tot zaterdag 19 aug 2023
€ 269* / € 394 7 - 9 jaar (2014-2016) Boek nu Laatste plaatsen * Leden Vlaamse Neutrale Ziekenfondsen

Deel deze vakantie of voeg ze toe aan jouw favorieten.

Over deze vakantie

Roetsjen over een achtbaan of al gillend van een waterglijbaan? Jij beslist helemaal zelf hoe deze week er zal uitzien: er is voor ieder wat wils. Het maakt niet uit of je een echte waterrat bent of dat je het liever droog houdt. Je kan kiezen uit drie pretparken, drie waterpretparken of een leuke mix. Stel jouw ideale vakantie samen en begin alvast te dromen van de snelste kriebels-in-de-buik-attracties of -wildwaterbanen. Hoe leuk is het niet dat jij deze week zelf de baas bent? Om even uit te blazen na al die snelle (water)attracties, gaan we gezellig samen zonnen op het strand. Armen in de lucht en hier gaan we!

Uitblinkers: 3 (water)pretparken naar keuze:

Praktisch

Vervoer: Gratis bus** of eigen vervoer

** De opstapplaatsen voor de bus bevinden zich in Erpe-Mere en Mechelen. De exacte locatie van deze opstapplaatsen bezorgen we je ongeveer drie weken voor aanvang van jouw gekozen vakantie. 

Inclusie-procedure voor extra ondersteuning

Wanneer jouw kind extra ondersteuning kan gebruiken op vakantie, dan vink je dat aan bij het inschrijven. Daarna word je gecontacteerd voor een kennismakingsgesprek. Vervolgens wordt gekeken naar de mogelijkheden binnen Krunsj. Zo kan er gekozen worden voor bepaalde hulpmiddelen of extra begeleiding, zodat jouw kind mee kan op Krunsj-vakantie. We kiezen resoluut voor zorg op maat, dat wil zeggen dat we voor jouw kind naar een specifieke ondersteuning zoeken. Wanneer we zien dat onze draagkracht niet groot genoeg is en we geen kwalitatieve ondersteuning kunnen bieden, dan communiceren we hier transparant over en bekijken we of een alternatief al dan niet mogelijk is.

Om gepaste ondersteuning te vinden, vragen we om voor de krokusvakantie in te schrijven voor 1 januari, voor de paasvakantie voor 1 maart, voor de zomervakantie voor 1 mei en voor de herfstvakantie voor 1 oktober.

Documenten

Meer info over de locatie (Vakantiedomein Hoge Duin)

Bagagevuller oostduinkerke kinderen_5 (pdf)

Vakantiebundel oostduinkerke 2_1 (pdf)

Hulp nodig? Vragen?

info@krunsj.be
+32 (0)53 42 11 00