;

waterpret en luchtplezier

Vakantiedomein Hoge Duin Van zaterdag 02 jul 2022 tot zaterdag 09 jul 2022
10 - 12 jaar (2010-2012) Op vakantie!

Deel deze vakantie of voeg ze toe aan jouw favorieten.

Over deze vakantie

Water en lucht … deze week staat helemaal in het teken van deze twee elementen. Ontdek of jij de nodige skills hebt om een drone in de lucht te houden, ook wanneer de zeebries je saboteert. Zal jouw drone veilig aan je voeten landen of toch in een boom een paar meter verder? Wanneer je het dronevliegen helemaal onder de knie hebt, klauter je een uitdagend hindernissenparcours boven het water op en voel je de wind in je haren tijdens een zeiltocht op zee. Durf jij het aan om het roer over te nemen van de schipper en het schip op koers te houden? Alsof dat nog niet voldoende is, glijden we aan hoge snelheid over het water tijdens een sessie waterskiën of proberen we in onze opblaasband te blijven zitten tijdens de vele scherpe bochten en versnellingen. Hou jij het droog of moeten we je uit het water komen vissen?

Uitblinkers: waterskiën of tuben, dronevliegen, zeilen, hindernissenparcours boven het water

Praktisch

Vervoer: Gratis bus** of eigen vervoer

** De opstapplaatsen voor de bus bevinden zich in Erpe-Mere en Mechelen. De exacte locatie van deze opstapplaatsen bezorgen we je ongeveer drie weken voor aanvang van jouw gekozen vakantie. Busvervoer voor onze binnenlandse vakanties wordt opgestart vanaf minimaal 15 personen.

Inclusie-procedure voor extra ondersteuning

Wanneer jouw kind extra ondersteuning kan gebruiken op vakantie, dan vink je dat aan bij het inschrijven. Daarna word je gecontacteerd voor een kennismakingsgesprek. Vervolgens wordt gekeken naar de mogelijkheden binnen Krunsj. Zo kan er gekozen worden voor bepaalde hulpmiddelen of extra begeleiding, zodat jouw kind mee kan op Krunsj-vakantie. We kiezen resoluut voor zorg op maat, dat wil zeggen dat we voor jouw kind naar een specifieke ondersteuning zoeken. Wanneer we zien dat onze draagkracht niet groot genoeg is en we geen kwalitatieve ondersteuning kunnen bieden, dan communiceren we hier transparant over en bekijken we of een alternatief al dan niet mogelijk is.

Om gepaste ondersteuning te vinden, vragen we om voor de krokusvakantie in te schrijven voor 1 januari, voor de paasvakantie voor 1 maart, voor de zomervakantie voor 1 mei en voor de herfstvakantie voor 1 oktober.

Documenten

Meer info over de locatie (Vakantiedomein Hoge Duin)

Bagagevuller waterpret en luchtplezier (pdf)

Vakantiebundel waterpret en luchtplezier (pdf)

Hulp nodig? Vragen?

info@krunsj.be
+32 (0)53 42 11 00