;

waterveroveraars

Vakantiedomein Hoge Duin Van zaterdag 02 jul 2022 tot zaterdag 09 jul 2022
7 - 9 jaar (2013-2015) Op vakantie!

Deel deze vakantie of voeg ze toe aan jouw favorieten.

Over deze vakantie

Ahoi kapitein! Gooi het zeil over bakboord en laat die wind maar komen! Zet je schrap en neem het roer in eigen handen op onze tocht met een échte zeilboot. Heb je na het zeilen nog wat energie over? Dan kan je ook zelf over het water roetsjen op waterski’s of in een grote opblaasband. Gelukkig is er tijdens het waterskiën door tijd genoeg om te relaxen aan de zwemvijver van ‘t Klein Strand. Om de week af te sluiten met nóg meer waterpret, kan ook een bezoekje aan het subtropisch zwemparadijs van Sunparks niet ontbreken. Geen glijbaan is ons te snel en geen golf is ons te hoog! Duik jij mee deze spetterende week in?

Uitblinkers: zeilen, waterskiën of tuben, subtropisch zwemparadijs Aquafun, springkasteel

Praktisch

Vervoer: Gratis bus** of eigen vervoer

** De opstapplaatsen voor de bus bevinden zich in Erpe-Mere en Mechelen. De exacte locatie van deze opstapplaatsen bezorgen we je ongeveer drie weken voor aanvang van jouw gekozen vakantie. Busvervoer voor onze binnenlandse vakanties wordt opgestart vanaf minimaal 15 personen.

Inclusie-procedure voor extra ondersteuning

Wanneer jouw kind extra ondersteuning kan gebruiken op vakantie, dan vink je dat aan bij het inschrijven. Daarna word je gecontacteerd voor een kennismakingsgesprek. Vervolgens wordt gekeken naar de mogelijkheden binnen Krunsj. Zo kan er gekozen worden voor bepaalde hulpmiddelen of extra begeleiding, zodat jouw kind mee kan op Krunsj-vakantie. We kiezen resoluut voor zorg op maat, dat wil zeggen dat we voor jouw kind naar een specifieke ondersteuning zoeken. Wanneer we zien dat onze draagkracht niet groot genoeg is en we geen kwalitatieve ondersteuning kunnen bieden, dan communiceren we hier transparant over en bekijken we of een alternatief al dan niet mogelijk is.

Om gepaste ondersteuning te vinden, vragen we om voor de krokusvakantie in te schrijven voor 1 januari, voor de paasvakantie voor 1 maart, voor de zomervakantie voor 1 mei en voor de herfstvakantie voor 1 oktober.

Documenten

Meer info over de locatie (Vakantiedomein Hoge Duin)

Bagagevuller waterveroveraars (pdf)

Vakantiebundel waterveroveraars (pdf)

Hulp nodig? Vragen?

info@krunsj.be
+32 (0)53 42 11 00