;

wilde avonturen

Vakantiedomein Dennenheuvel Van zaterdag 08 jul 2023 tot zaterdag 15 jul 2023
€ 249* / € 374 7 - 9 jaar (2014-2016) Boek nu * Leden Vlaamse Neutrale Ziekenfondsen

Deel deze vakantie of voeg ze toe aan jouw favorieten.

Over deze vakantie

Ben jij klaar voor een week vol uitdaging? We trekken samen op pad naar een verlaten steengroeve voor een spannend hoogteparcours. We bereiken ongeziene hoogtes over touwen en plankjes en genieten van het prachtige uitzicht. Aan de afgrond kan je niet meer rechtdoor, dus je moet de diepte in: zet je klaar en gil van plezier. Van het ene avontuur duiken we in het andere: we plonzen het kolkende water van Aqua Mundo in. Stap daarna in één van de bubbelbaden, die ontspannen je vast van kop tot teen. Wanneer we opnieuw opgeladen zijn, gaan we verder naar de “duo racer glijbaan”! Naast je tegenstander vlieg je door de buis, nek aan nek: het lijkt wel of we gelijktijdig in het water belanden, maar wat zegt de klok? Op het droge gaat de wedstrijd verder en beschermen we ons kamp met lasergeweren. Kan jij als eerste de vlag van het andere team veroveren? Ben jij plots één van je teamgenoten kwijt, dan zit die misschien al klaar voor onze whack-a-mole. Raak je tegenstander snel met je knuppel wanneer die tevoorschijn springt. Let op, dat wordt niet makkelijk, want ze wisselen elkaar af vlak voor je hen te pakken krijgt. Wint de jager of toch de mollen? Dat ontdekken we met veel plezier in Bomal!

UItblinkers: Aqua Mundo (subtropisch zwemparadijs), avonturenparcours in de hoogte, lasershooten, whack-a-mole

Praktisch

Vervoer: Gratis bus** of eigen vervoer

** De opstapplaatsen voor de bus bevinden zich in Erpe-Mere en Mechelen. De exacte locatie van deze opstapplaatsen bezorgen we je ongeveer drie weken voor aanvang van jouw gekozen vakantie.

Inclusie-procedure voor extra ondersteuning

Wanneer jouw kind extra ondersteuning kan gebruiken op vakantie, dan vink je dat aan bij het inschrijven. Daarna word je gecontacteerd voor een kennismakingsgesprek. Vervolgens wordt gekeken naar de mogelijkheden binnen Krunsj. Zo kan er gekozen worden voor bepaalde hulpmiddelen of extra begeleiding, zodat jouw kind mee kan op Krunsj-vakantie. We kiezen resoluut voor zorg op maat, dat wil zeggen dat we voor jouw kind naar een specifieke ondersteuning zoeken. Wanneer we zien dat onze draagkracht niet groot genoeg is en we geen kwalitatieve ondersteuning kunnen bieden, dan communiceren we hier transparant over en bekijken we of een alternatief al dan niet mogelijk is.

Om gepaste ondersteuning te vinden, vragen we om voor de krokusvakantie in te schrijven voor 1 januari, voor de paasvakantie voor 1 maart, voor de zomervakantie voor 1 mei en voor de herfstvakantie voor 1 oktober.

Documenten

Meer info over de locatie (Vakantiedomein Dennenheuvel)

Bagagevuller bomal kinderen_9 (pdf)

Vakantiebundel bomal sur ourthe 2_1 (pdf)

Hulp nodig? Vragen?

info@krunsj.be
+32 (0)53 42 11 00