;
  • Deze vakantie is volzet, inschrijven niet meer mogelijk

winterhotel (6 nachten)

De Ruige Heide Van zondag 19 feb 2023 tot zaterdag 25 feb 2023

Oeps, deze vakantie is helaas volzet... Had je toch interesse? Klik hier

€ 220* / € 345 5 - 12 jaar (2011-2018) Deze vakantie is volzet
Had je toch interesse? Klik hier

* Leden Vlaamse Neutrale Ziekenfondsen

Deel deze vakantie of voeg ze toe aan jouw favorieten.

Over deze vakantie

Een winterslaap ... Dat is niets voor ons! Samen beleven we een betoverende week boordevol spannende avonturen in het magische winterhotel. Zoef! We schieten pijlsnel de lucht in, en dat in de allercoolste attracties van de Efteling. Nog niet uitgespeeld? Hou je dan vast voor een stevige portie extreem verstoppertje en een uniek spelletje reuze- of glow-in-the-dark-bowling. Opgelet: tijdens een spelletje lasershooten is niemand veilig … Welk team kan als eerste iedereen uitschakelen? Ten slotte maken we samen prachtige feeënlichtjes om de vakantie op een schitterende manier af te sluiten. Voel jij het al kriebelen?

Uitblinkers: Efteling, lasershooten (8-12 j.), extreem verstoppertje, feeënlichtjes maken, reuzebowling en glow-in-the-dark-bowling

Programma

Eerste helft van de week:

Tweede helft van de week:

Praktisch

Vervoer: eigen vervoer

Je kan de volledige week blijven of je kan ervoor kiezen om maar drie nachten te blijven slapen. Meer informatie over de formule met drie nachten kan je terugvinden op deze webpagina.

Inclusie-procedure voor extra ondersteuning

Wanneer jouw kind extra ondersteuning kan gebruiken op vakantie, dan vink je dat aan bij het inschrijven. Daarna word je gecontacteerd voor een kennismakingsgesprek. Vervolgens wordt gekeken naar de mogelijkheden binnen Krunsj. Zo kan er gekozen worden voor bepaalde hulpmiddelen of extra begeleiding, zodat jouw kind mee kan op Krunsj-vakantie. We kiezen resoluut voor zorg op maat, dat wil zeggen dat we voor jouw kind naar een specifieke ondersteuning zoeken. Wanneer we zien dat onze draagkracht niet groot genoeg is en we geen kwalitatieve ondersteuning kunnen bieden, dan communiceren we hier transparant over en bekijken we of een alternatief al dan niet mogelijk is.

Om gepaste ondersteuning te vinden, vragen we om voor de krokusvakantie in te schrijven voor 1 januari, voor de paasvakantie voor 1 maart, voor de zomervakantie voor 1 mei en voor de herfstvakantie voor 1 oktober.

Documenten

Meer info over de locatie (De Ruige Heide)

Bagagevuller winterhotel_9 (pdf)

Toestemming om het land te verlaten_32 (pdf)

Vakantiebundel winterhotel_13 (pdf)

Hulp nodig? Vragen?

info@krunsj.be
+32 (0)53 42 11 00