;

zeehonden en zandkatten

Groepsaccommodatie Cadzandië Van zondag 31 jul 2022 tot vrijdag 05 aug 2022
€ 245* / € 370 5 - 6 jaar (2016-2017) Boek nu Wachtlijst actief * Leden Vlaamse Neutrale Ziekenfondsen

Deel deze vakantie of voeg ze toe aan jouw favorieten.

Over deze vakantie

Het is plezant in Cadzand! Deze week steken we met Krunsj de grens over voor een knotsgekke week in het Nederlandse Zeeland. We kiezen meteen voor het ruime sop en wanen ons even kapitein van het schip wanneer we de Westerschelde afspeuren op zoek naar de zeehonden die er leven. Kan jij ze allemaal spotten? Voor meer dierenplezier gaan we opnieuw aan wal, waar we een bezoekje brengen aan de leukste speelboerderij van de streek. Hier kunnen we naar hartelust knuffelen met ons favoriete boerderijdier en kunnen we al onze energie kwijt op de springkastelen en de buitenspeeltuin. Wie nog steeds niet uitgeklauterd is, kan zich nadien nog volledig uitleven op de boomhut van ons vakantiedomein. Om de week af te sluiten, racen we met onze go-cart over de dijk en proberen we kampioen te worden van het spannende minigolftoernooi. Klaar voor een dijk van een vakantie?

Uitblinkers: boottocht met zeehonden spotten, speelboerderij Pierewiet, go-carten, minigolf, kampvuur

Praktisch

Vervoer: eigen vervoer

Inclusie-procedure voor extra ondersteuning

Wanneer jouw kind extra ondersteuning kan gebruiken op vakantie, dan vink je dat aan bij het inschrijven. Daarna word je gecontacteerd voor een kennismakingsgesprek. Vervolgens wordt gekeken naar de mogelijkheden binnen Krunsj. Zo kan er gekozen worden voor bepaalde hulpmiddelen of extra begeleiding, zodat jouw kind mee kan op Krunsj-vakantie. We kiezen resoluut voor zorg op maat, dat wil zeggen dat we voor jouw kind naar een specifieke ondersteuning zoeken. Wanneer we zien dat onze draagkracht niet groot genoeg is en we geen kwalitatieve ondersteuning kunnen bieden, dan communiceren we hier transparant over en bekijken we of een alternatief al dan niet mogelijk is.

Om gepaste ondersteuning te vinden, vragen we om voor de krokusvakantie in te schrijven voor 1 januari, voor de paasvakantie voor 1 maart, voor de zomervakantie voor 1 mei en voor de herfstvakantie voor 1 oktober.

Documenten

Meer info over de locatie (Groepsaccommodatie Cadzandië)

Bagagevuller zeehonden en zandkatten (pdf)

Toestemming om het land te verlaten 2022_3 (pdf)

Vakantiebundel zeehonden en zandkatten (pdf)

Hulp nodig? Vragen?

info@krunsj.be
+32 (0)53 42 11 00