;

zeelucht, zeewater en Zeeland

Groepsaccommodatie Cadzandië Van zondag 31 jul 2022 tot vrijdag 05 aug 2022
€ 260* / € 385 13 - 14 jaar (2008-2009) Boek nu Laatste plaatsen * Leden Vlaamse Neutrale Ziekenfondsen

Deel deze vakantie of voeg ze toe aan jouw favorieten.

Over deze vakantie

Deze week trekken we richting het strand van Cadzand. Aan de zijde van een ervaren instructeur ontdekken we de kneepjes van het powerkiten. We leren de wind inschatten en doen de zotste trucs. Nadien vliegen we zelf door de lucht tijdens een spectaculaire sessie skyriden. Sky-wat? Skyriden lijkt wel een combinatie van een deathride en een achtbaan: zeker het uitproberen waard! Veel tijd om te bekomen, hebben we niet: klik snel je helm vast en duw het gaspedaal volledig in, want met een lasergeweer in de ene hand en het stuur van je eigen kart in de andere hand schakel je aan topsnelheden al je vijanden uit. Pas op, het interactieve hindernissenparcours maakt het je niet makkelijk. We sluiten de week af op ons longboard: langs de groene zeedijk balanceren we ons een weg richting de kust.

Uitblinkers: skyriden, laserkarten, powerkiten, longboarden, trampolinepark

Praktisch

Vervoer: eigen vervoer

Extra: Breng je eigen fiets mee of huur er één ter plaatste voor 40 euro.

Inclusie-procedure voor extra ondersteuning

Wanneer jouw kind extra ondersteuning kan gebruiken op vakantie, dan vink je dat aan bij het inschrijven. Daarna word je gecontacteerd voor een kennismakingsgesprek. Vervolgens wordt gekeken naar de mogelijkheden binnen Krunsj. Zo kan er gekozen worden voor bepaalde hulpmiddelen of extra begeleiding, zodat jouw kind mee kan op Krunsj-vakantie. We kiezen resoluut voor zorg op maat, dat wil zeggen dat we voor jouw kind naar een specifieke ondersteuning zoeken. Wanneer we zien dat onze draagkracht niet groot genoeg is en we geen kwalitatieve ondersteuning kunnen bieden, dan communiceren we hier transparant over en bekijken we of een alternatief al dan niet mogelijk is.

Om gepaste ondersteuning te vinden, vragen we om voor de krokusvakantie in te schrijven voor 1 januari, voor de paasvakantie voor 1 maart, voor de zomervakantie voor 1 mei en voor de herfstvakantie voor 1 oktober.

Documenten

Meer info over de locatie (Groepsaccommodatie Cadzandië)

Bagagevuller zeelucht zeewater en zeeland (pdf)

Toestemming om het land te verlaten 2022_6 (pdf)

Vakantiebundel zeelucht zeewater en zeeland (pdf)

Hulp nodig? Vragen?

info@krunsj.be
+32 (0)53 42 11 00