;

zomerse zeekriebels

Groepsaccommodatie Cadzandië Van zondag 31 jul 2022 tot vrijdag 05 aug 2022
€ 260* / € 385 7 - 9 jaar (2013-2015) Boek nu Laatste plaatsen * Leden Vlaamse Neutrale Ziekenfondsen

Deel deze vakantie of voeg ze toe aan jouw favorieten.

Over deze vakantie

Wist je dat er in Zeeland een heleboel zeehonden wonen? Je hoeft niet eens je best te doen om er eentje te spotten, ze luieren vaak in de zon op het strand. Deze week laten we echter niets aan het toeval over. We trekken erop uit met de boot zodat we deze schattigaards zeker te zien krijgen. Ons verplaatsen doen we een hele week als echte Nederlanders … met de fiets natuurlijk! Na ons bezoek aan de zeehonden klimmen we op onze tweewieler en gaan we op weg naar naar speelboerderij Pierewiet. Daar maken we kennis met de pluizigste diertjes en kunnen we klauteren, springen en ravotten op de unieke buitenspeeltuin. Op het einde van de week ruilen we onze fiets in voor een longboard om in stijl de omgeving verder te ontdekken. Eerst even oefenen en voor je het weet, surf je als een pro over de weg. We sluiten de vakantie af rond het knisperende kampvuur waar we terugblikken op een onvergetelijke week!

Uitblinkers: boottocht met zeehonden spotten, speelboerderij Pierewiet, longboarden, go-carten, fietstocht met picknick, kampvuur

Praktisch

Vervoer: eigen vervoer

Extra: Breng je eigen fiets mee of huur er één ter plaatste voor 40 euro.

Inclusie-procedure voor extra ondersteuning

Wanneer jouw kind extra ondersteuning kan gebruiken op vakantie, dan vink je dat aan bij het inschrijven. Daarna word je gecontacteerd voor een kennismakingsgesprek. Vervolgens wordt gekeken naar de mogelijkheden binnen Krunsj. Zo kan er gekozen worden voor bepaalde hulpmiddelen of extra begeleiding, zodat jouw kind mee kan op Krunsj-vakantie. We kiezen resoluut voor zorg op maat, dat wil zeggen dat we voor jouw kind naar een specifieke ondersteuning zoeken. Wanneer we zien dat onze draagkracht niet groot genoeg is en we geen kwalitatieve ondersteuning kunnen bieden, dan communiceren we hier transparant over en bekijken we of een alternatief al dan niet mogelijk is.

Om gepaste ondersteuning te vinden, vragen we om voor de krokusvakantie in te schrijven voor 1 januari, voor de paasvakantie voor 1 maart, voor de zomervakantie voor 1 mei en voor de herfstvakantie voor 1 oktober.

Documenten

Meer info over de locatie (Groepsaccommodatie Cadzandië)

Bagagevuller zomerse zeekriebels (pdf)

Toestemming om het land te verlaten 2022_4 (pdf)

Vakantiebundel zomerse zeekriebels (pdf)

Hulp nodig? Vragen?

info@krunsj.be
+32 (0)53 42 11 00