;
  • Deze vakantie is voorbij

Zon en actie in Kroatië

Vakantiehuisje Jeka (extra info) Van donderdag 19 jul 2018 tot maandag 30 jul 2018
15 - 16 jaar (2002-2003) Deze vakantie is voorbij Volg ons live

Deel deze vakantie of voeg ze toe aan jouw favorieten.

Over deze vakantie

Hou je van zon, zee en actie? Spring dan mee op de bus richting Kroatië. Laat je gaan op de banana boat, slier van de wildste glijbanen in het waterpretpark en verken op een ludieke manier het authentieke Pula. Feest met je vrienden op een exclusieve partyboot en geniet tot de zon ondergaat.

Uitblinkers: banana boat, parasailing, snorkelen, aquapark, Pula, partyboot

Programma

Op een grote opblaasbare banaan sjees je over de golven van de Adriatische Zee. Spektakel gegarandeerd!

Vliegen, zo vrij als een vogel in de lucht: voor velen een droom. Parasailen is een ervaring die dit ideaal benadert. Na een korte introductie word je in een speciaal tenue gehesen en per 2 of 3 vastgemaakt aan een parachute die met een stevig touw aan een speedboot verbonden is. Terwijl de boot snelheid wint, wordt het touw gevierd en trekt de parachute je omhoog tot een kabellengte van 100 meter. Daarboven kan je heerlijk genieten van een prachtig uitzicht over de zee en de omliggende eilanden. Een geweldige ervaring!

We maken een boottrip en de kapitein zoekt een mooi plekje op waar we veel kans hebben om vissen te spotten. In kleine groepjes maak je onder begeleiding van een instructeur een zwemtocht met snorkels. De anderen kunnen ondertussen zwemmen, zonnen en/of van de boot springen in het glasheldere water.

In een baai ligt er een volledig parcours op het water over opblaasbare loopbruggen, tunnels, klimmuren, enzovoort op ons te wachten. Daag je vrienden uit om het parcours foutloos of om ter snelst te doorlopen!

Een voorsmaakje vind je hier.

Pula is een bruisende stad, maar vooral 's avonds heerst er een gezellige drukte. We brengen dan ook 's avonds met een boot een bezoekje aan de stad. Wanneer de boot terug vertrekt vanuit de haven van Pula, gaan we nog niet naar huis, maar bouwen we een feestje op zee. Tijdens de boottocht wordt er een stop ingelast zodat je bij het licht van de bootlampen aan 'night swimming' kan doen: een unieke ervaring!

Praktisch

Vervoer

Zowel voor de heen- als terugreis is busvervoer vanuit Erpe-Mere of Mechelen mogelijk.

Meer info over de locatie (Vakantiehuisje Jeka (extra info))

Mailing zon en actie in kroatie_2 (pdf)

Medische fiche bewerkbaar (docx)

Hulp nodig? Vragen?

info@krunsj.be
+32(0)53/42.11.00


Vakantieblog


Foto's van deze vakantie