• Gevormd door KrunsjSpring het jeugdwerk in

Cursus Animator

Ben jij een 15-jarig speelbeest en kriebelt het om kinderen de vakantie van hun leven te bezorgen? Dan is de cursus animator helemaal jouw ding!

Ontdek op welke manier je een spel in elkaar steekt, een speluitleg geeft, elk kind zo goed mogelijk bij de vakantie betrekt en nog zo veel meer. Verwacht geen saaie, lange theorielessen, wel actieve en speelse sessies waar je zelf aan de slag gaat. Via onze persoonlijke coaching gaan we op zoek naar jouw talent zodat jij kan schitteren als animator op vakantie. Snel inschrijven is de boodschap! Klik hier om je in te schrijven voor de volgende cursus animator.

Na het volgen van de cursus, is het tijd om wat je hebt geleerd in de praktijk om te zetten.

 

Stage en attest behalen

Voor je het attest 'animator in het jeugdwerk' - erkend door de overheid - kan ontvangen, loop je eerst 50 uur stage. Je kan stage lopen bij Krunsj tijdens de zomer- of wintervakantie, of bij een andere organisatie. We vragen enkele weken voor de start van de cursus welke weken je beschikbaar bent voor stage.

Wanneer je stage loopt bij Krunsj ben je automatisch ingeschreven voor ons voorbereidingsweekend van vrijdag 5 april tot en met zondag 7 april 2024. Dit weekend sluit aan op de cursus en gaat door op dezelfde locatie. Je mag zondag opgehaald worden vanaf 11u. Ook wanneer je geen stage loopt bij Krunsj is het weekend een aanrader. Apart inschrijven is niet nodig, je kan enkele weken voor de start van de cursus aangeven of je al dan niet aanwezig bent.

Bij een positieve evaluatie krijg je het attest uitgereikt door het Ministerie van de Vlaamse Gemeenschap.

Voor meer info hierover kan je contact opnemen met Thila via thila.verbeeck@krunsj.be