• Gevormd door KrunsjSpring het jeugdwerk in

Cursus Animator

Ben jij een 15-jarig speelbeest dat maar niet genoeg kan krijgen van spelen en kriebelt het om kinderen de vakantie van hun leven te bezorgen? Dan is de cursus animator helemaal jouw ding! Ontdek op welke manier je een spel in elkaar steekt, een speluitleg geeft en nog zo veel meer. Verwacht geen saaie, lange theorielessen maar actieve en speelse sessies waar je zelf aan de slag gaat. Door onze persoonlijke coaching gaan we op zoek naar jouw talent zodat jij kan schitteren als animator op vakantie. Snel inschrijven is de boodschap.

Nadat je de cursus bij ons gevolgd hebt kan je in de zomervakantie of in een wintervakantie stage lopen bij Krunsj of bij een andere organisatie. Klik hier om in te schrijven voor de cursus met stage bij Krunsj of hier om in te schrijven voor de cursus met stage bij een andere organisatie.

Attest behalen

Om na de cursus het attest 'Animator in het jeugdwerk' te behalen, moet ook 50u stage lopen binnen het jeugdwerk:

Stage

Je kan kiezen om je stage bij Krunsj af te leggen of bij een andere organisatie in het jeugdwerk. Wanneer je stage loopt bij Krunsj ben je automatisch ingeschreven voor ons voorbereidingsweekend van vrijdag 7 april tot en met zondag 9 april. Dit weekend sluit aan op de cursus en gaat door op dezelfde locatie. Je mag zondag opgehaald worden vanaf 11u.

Ook wanneer je geen stage loopt bij Krunsj is het weekend een aanrader. Apart inschrijven is niet nodig, je kan in een google form aangeven of je al dan niet aanwezig zal zijn.

Bij een positieve evaluatie krijg je het attest uitgereikt door het Ministerie van de Vlaamse Gemeenschap.

Voor meer info hierover kan je contact opnemen via Thila.verbeeck@krunsj.be