• Gevormd door KrunsjSpring het jeugdwerk in

Extra vormingen

Animator GO!

Heb jij zin om je (hoofd)animator talenten naar een hoger niveau te tillen? Dat kan! Het Animator GO! weekend draait hier helemaal om. Samen beleven we een zalig weekend gevuld met vormingen, gezellige momenten en ongeloofelijk veel plezier. Allemaal ontworpen om van jou een betere (hoofd)animator te maken. Dit weekend wordt in elkaar gestoken voor én door jou, want jouw input is onmisbaar.

Waar wacht je nog op? Zij die er niet bijzijn hebben ongelijk!

Klik hier zeker eens door.

Inclusieweekend

Kriebelt het bij jou om een volledig weekend aan de slag te gaan rond inclusie? Een weekend vol interessante uitwisselingen, vormingen en tips en tricks binnen het brede topic van inclusie aangevuld met gezellige momenten en ongelooflijk veel plezier. Na dit weekend heb je ongetwijfeld veel meer tools op zak als inclusie (hoofd)animator.

Prikkelt het jou om je helemaal onder te dompelen in inclusie? Dan is ons inclusieweekend echt is voor jou! 

Klik hier voor meer info! 

Playlist

Heb jij nog eens zin om zelf keihard mee te spelen? Dan is de Playlist iets voor jou! Geen speluitleg geven of materiaal klaarzetten, maar gewoon ondergedompeld worden in verschillende WOWspelen. Een weekend om nooit te vergeten met je Krunsj vrienden. Spelen stelen voor op je eigen vakantie is toegelaten.

Klik hier zeker eens door.

Playfactory

Wie net animator geworden is en staat te popelen voor een onvergetelijke week vol inspirerende spelen en boeiende vormingen, schrijft zich best in voor de cursus Playfactory. Deze gaat door in de eerste week van de paasvakantie.

Klik hier zeker eens door.

Opfrissingsweekend

Dit weekend is het officiële startschot van de zomer! Je maakt kennis met het team waarmee je in de vakantie zal samenwerken, pikt vormingen mee en ook een feestje zal niet ontbreken.

Klik hier zeker eens door.

Vrijwilligersdag

Tijdens de vrijwilligersdag teken je als vrijwilliger mee de krijtlijnen uit voor de toekomst van Krunsj. Er staan een aantal interessant topics op de agenda waar de in input van jullie: DE VRIJWILLIGERS nodig hebben voor dat er beslissingen gemaakt kunnen worden. Samen maken we dan deze beslissingen en dragen deze uit naar de rest van de organisatie. DIt gebeurt allemaal op een toffe, losse en interactieve manier (veeeeeel methodiekjes - joepie!).

Natuurlijk is er voldoende tijd voor verbinding: een lekkere lunch, samen in Mechelen gezellig gaan eten & de stad verkennen.

Heb je nog vragen of wil je graag nog wat extra info? Stuur dan zeker een berichtje naar de leden van de beleidswerkgroep of naar Marijke / Melissa van 'den buro'.

Praktisch
We starten zaterdag 19 maart om 9 uur. We zien elkaar in het VNZ gebouw van Mechelen (Hoogstratenplein 1, 2800 Mechelen) op wandelafstand van het station van Mechelen-Nekkerspoel of als je met de auto komt kan je parkeren op de parking Zandpoortvest. 

Klik hier voor meer info!

Animator worden bij Krunsj

Heb je al een attest animator en wil je graag mee op Krunsj vakantie? Gelijk heb je! Stuur een mailtje naar Melissa.vanlindt@krunsj.be en we vertellen je er alles over.

 

Meer informatie

Wil je nog wat meer informatie, stuur dan gerust een mailtje naar Melissa.vanlindt@krunsj.be of geef ons een belletje op het nummer 053 42 11 00.