• Gevormd door KrunsjSpring het jeugdwerk in

Extra vormingen

Vormingsweekend

Vorming a la carte? Yes we can! Aan de hand van verschillende vormingsnoden die jullie aangaven in de evaluaties na vakanties en opfrissingsweekend boksen wij een speels, leerrijk en gevarieerd weekend in elkaar. Alles om van jou nog een betere animator te maken. Vergeet natuurlijk ook niet de gezellige barmomentjes. De afwezigen zullen zeker en vast last hebben van het FOMO-gevoel #fearofmissingout. Zin in een bepaalde sessie? Stuur deze gerust door naar vorming@krunsj.be.

Klik hier zeker eens door.

Playlist

Heb jij nog eens zin om zelf keihard mee te spelen? Dan is de Playlist iets voor jou! Geen speluitleg geven of materiaal klaarzetten, maar gewoon ondergedompeld worden in verschillende WOWspelen. Een weekend om nooit te vergeten met je Krunsj vrienden. Spelen stelen voor op je eigen vakantie is toegelaten.

Klik hier zeker eens door.

Playfactory

Wie net animator geworden is en staat te popelen voor een onvergetelijke week vol inspirerende spelen en boeiende vormingen, schrijft zich best in voor de cursus Playfactory. Deze gaat door in de eerste week van de paasvakantie.

Klik hier zeker eens door.

Opfrissingsweekend

Dit weekend is het officiƫle startschot van de zomer! Je maakt kennis met het team waarmee je in de vakantie zal samenwerken, pikt vormingen mee en ook een feestje zal niet ontbreken.

Klik hier zeker eens door.

Vrijwilligersweekend

Samen met de vrijwilligers nemen we de tijd om een geupdatetet vrijwilligersbeleid uit te schrijven. We komen hiervoor samen in een mooie omgeving en zorgen voor een aangename sfeer!

Klik hier voor meer info!

Animator worden bij Krunsj

Heb je al een attest animator en wil je graag mee op Krunsj vakantie? Gelijk heb je! Stuur een mailtje naar vorming@krunsj.be en we vertellen je er alles over.

 

Meer informatie

Wil je nog wat meer informatie, stuur dan gerust een mailtje naar vorming@krunsj.be of geef ons een belletje op het nummer 053 42 11 00.