Word jij ondersteuningsanimator bij Krunsj?

placeholder

Bij Krunsj geven we graag iedereen de kans om een onvergetelijke vakantie te beleven, ook deelnemers met extra ondersteuningsnoden. Kinderen en jongeren met autisme, ADHD, fysieke of mentale beperkingen, gedragsproblematieken ... kunnen mee op vakantie wanneer er voldoende animatoren zijn om hen te begeleiden. Daarom zijn we steeds op zoek naar extra ondersteuningsanimatoren.

Misschien volg jij een opleiding verpleegkunde? Dan is jouw medische kennis een enorme troef bij het begeleiden van een kindje met extra zorgnoden. Of heb je als leerkracht (in spé) ervaring in het buitengewoon onderwijs? Het jeugdwerk kan jouw talenten heel goed gebruiken! We zoeken dan ook begeleiders uit de zorgsector, met een pedagogische achtergrond, uit de sociale sector óf met andere relevante ervaring. Een animatorattest of diploma is niet nodig. Je komt terecht in een team vol enthousiaste animatoren met de nodige bagage die hun rol als (hoofd)animator met enorm veel plezier uitvoeren. Jij zal er zijn voor de specifieke ondersteuning op maat van de deelnemer(s) en om de groep in zijn geheel te ondersteunen.

Dit is dan ook de ideale manier om jouw talenten binnen het inclusief jeugdwerk te ontdekken! We zetten jouw kennis en ervaringen in waar nodig en maken steeds een goede match tussen ondersteuningsanimator en deelnemer. Bovendien voorzien we een vrijwilligersvergoeding voor jou.

Heb je interesse om ondersteuningsanimator te worden bij Krunsj? Of wens je graag nog wat extra informatie? Neem dan zeker telefonisch of via mail contact op voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek. Iedereen met kennis, ervaring en zin in inclusief jeugdwerk is van harte welkom!

 

Contactgegevens