Extra ondersteuning

TroevenLeefregelsVisieExtra ondersteuning

Vakanties voor iedereen

Samen spelen, samen plezier maken, daar draait het om. Onze animatoren staan klaar voor alle kinderen, ook zij die wat extra ondersteuning vragen. We proberen elk kind de ondersteuning te geven die hij of zij nodig heeft, om hun plaats te vinden in de groep. Zo geniet iedereen van een vakantie.


Bij Krunsj kiezen we er bewust voor om zoveel mogelijk kinderen en jongeren de kans te geven om op vakantie te gaan. Daarom stellen we ons volledige vakantieaanbod open voor kinderen en jongeren met een vraag naar ondersteuning. We organiseren geen specifieke vakanties, maar proberen iedereen mee te nemen op al onze vakanties. Dit wil zeggen dat zowel een hippe surfster met autisme als een straffe professor in een rolstoel meekunnen op vakantie.


Procedure

Wanneer jouw kind extra ondersteuning kan gebruiken op vakantie, dan vink je dat aan tijdens het inschrijvingsproces en laat je een opmerking achter. Daarna krijg je een e-mail van ons met een uitnodiging voor een kennismakingsgesprek. Vervolgens wordt gekeken naar de mogelijkheden binnen Krunsj. Zo kan er gekozen worden voor bepaalde hulpmiddelen of extra begeleiding, zodat je kind mee kan op Krunsj-vakantie. We kiezen resoluut voor zorg op maat, dat wil zeggen dat we voor jouw kind naar een specifieke ondersteuning zoeken. Wanneer we zien dat onze draagkracht niet groot genoeg is, dan gaan we samen op zoek naar een alternatief.

Om gepaste ondersteuning te vinden, vragen we om voor de krokusvakantie in te schrijven voor 1 januari, voor de paasvakantie voor 1 maart, voor de zomervakantie voor 1 mei en voor de herfstvakantie voor 1 oktober.


Steunpunt Iedereen Verdient Vakantie

Ook kinderen die om financiƫle redenen niet op vakantie kunnen, willen we de kans geven hun talenten te ontdekken op een Krunsj-vakantie. Daarom stellen we een aantal vakantieplaatsen open in de paas- en zomerperiode aan een sterk verlaagde prijs. Wil je weten of jij hiervoor in aanmerking komt of wil je inschrijven? Surf dan naar de website van Steunpunt Iedereen Verdient Vakantie, want iedereen verdient vakantie. Inschrijven kan vanaf januari, en dit enkel via Iedereen Verdient Vakantie, niet rechtstreeks bij Krunsj.


Contact

Heb je vragen of is er iets niet duidelijk, geef ons dan zeker een seintje via info@krunsj.be of bel ons tijdens de kantooruren op het nummer 053 42 11 00.

menu

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x