Vrijwilliger worden bij Krunsj

VrijwilligerswebsiteVrijwilliger wordenInfo voor vrijwilligersVormingenEvenementen voor vrijwilligers


Nog geen attest of ervaring in het jeugdwerk?

Cursus animator

Kriebelt het om kinderen een onvergetelijke vakantie te bezorgen? Dan is onze cursus animator helemaal jouw ding! Ontdek deze week alle kneepjes van het vak: op welke manier je een spel in elkaar steekt, een speluitleg geeft en een groep de week van zijn leven bezorgt. Verwacht geen saaie, lange theorielessen, maar actieve en speelse sessies waar je zelf aan de slag gaat. Door onze persoonlijke begeleiding gaan we op zoek naar jouw talent zodat jij kan schitteren als animator op vakantie. De vrienden voor het leven krijg je er helemaal gratis bij. Zet je feesthoed op en spring het jeugdwerk in!

Stage animator bij Krunsj

Je kan kiezen om je stage bij Krunsj af te leggen of bij een andere organisatie in het jeugdwerk. Wanneer je stage loopt bij Krunsj ben je automatisch ingeschreven voor ons voorbereidingsweekend dat doorgaat het middelste weekend van de paasvakantie. Dit weekend sluit aan op de cursus en gaat door op dezelfde locatie. Je stage zelf zal doorgaan tijdens één van onze zomer- of wintervakanties in het binnenland of in Nederland, afhankelijk van de beschikbaarheden die je doorgeeft en het aantal beschikbare stageplekken voor een bepaalde periode.

Klik hier voor meer info of om in te schrijven voor onze cursus animator.


Wel al een attest of ervaring in het jeugdwerk?

Meteen mee op vakantie?

Heb je al een animatorattest of relevante ervaring (bv bij een andere jeugdwerkorganisatie) en wil je graag mee op Krunsj-vakantie? Gelijk heb je! Stuur een mailtje naar info@krunsj.be, stuur ons een berichtje via Facebook of Instagram of registreer je hieronder als animator en we vertellen je er alles over.

Aan de slag als ondersteuningsanimator?

Bij Krunsj geven we graag iedereen de kans om een onvergetelijke vakantie te beleven, ook deelnemers met extra ondersteuningsnoden. Kinderen en jongeren met autisme, AD(H)D, fysieke of mentale beperkingen ... kunnen mee op vakantie wanneer er voldoende animatoren zijn om hen te begeleiden. Daarom zijn we steeds op zoek naar extra ondersteuningsanimatoren. Of je nu ervaring hebt in de zorgsector, een lerarenopleiding volgt, een broer of zus hebt met ondersteuningsnoden óf gewoon heel veel interesse hebt: het jeugdwerk kan jouw talenten vast heel goed gebruiken. Een animatorattest of diploma is niet nodig: je komt terecht in een team vol enthousiaste animatoren met de nodige bagage die hun rol als (hoofd)animator met enorm veel plezier uitvoeren. Al overtuigd, of wens je nog wat extra info? Stuur een mailtje naar info@krunsj.be, stuur ons een berichtje via Facebook of Instagram of registreer je hieronder als animator voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.

Mag het wat meer zijn voor jou?

Krunsj organiseert naast een cursus animator ook een cursus hoofdanimator en instructeur. Wanneer je deze cursus en de stage hiervoor succesvol afrond, ontvang je hiervoor een attest. Daarnaast organiseert Krunsj ook heel wat niet-geattesteerde vormingen met uiteenlopende thema's. Je kunt er alles over lezen op onze vormingspagina


Maak een profiel aan op onze vrijwilligerswebsitemenu

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x