Troeven

TroevenLeefregelsVisieExtra ondersteuning

Kiezen voor Krunsj doe je niet toevallig

Krunsj is de jeugddienst van de Vlaamse Neutrale Ziekenfondsen. We bieden kwalitatieve jeugdvakanties aan voor kinderen en jongeren van 5 tot +18 jaar. Er staan steeds voldoende & goed opgeleide animatoren klaar om ervoor te zorgen dat elk kind en elke jongere kan genieten van een onvergetelijke ervaring. We zijn trots op onze persoonlijke aanpak waarbij we flexibel rekening houden met jouw unieke situatie.


Persoonlijke aanpak

We zorgen ervoor dat je vlot met ons op vakantie vertrekt. Van bij de inschrijving krijgt jouw kind de aandacht die het verdient. Is jouw kind vegetarisch? Heeft jouw kind specifieke ondersteuningsnoden waarmee we rekening moeten houden? Laat het ons weten en wij zorgen ervoor dat jullie samen onbezorgd de koffers kunnen inpakken, want bij Krunsj start de vakantie al van bij de goede zorgen voor het vertrek.


Straffe begeleiding voor een onbezorgde vakantie

Onze vakanties kunnen niet zonder competente begeleiding. Je kan altijd rekenen op onze enthousiaste animatoren die elke keer opnieuw het beste van zichzelf zullen geven om jouw kind de tijd van zijn leven te bezorgen. Op vakantie zijn er altijd voldoende én ervaren animatoren mee om jouw kind op een individuele manier te ondersteunen. Elk jaar verwelkomen we een nieuwe groep jonge enthousiastelingen die bij Krunsj een attest in het jeugdwerk behalen. Al onze begeleiders hebben een degelijke vorming genoten en staan klaar om van de vakantie van jouw kind een onvergetelijke ervaring te maken.

Wil jij ook animator bij Krunsj worden? Klik dan hier voor meer informatie.

Vakanties die grote indrukken nalaten

Van actie en avontuur of een dierenvakantie in binnenland tot zon, zee en strand in het buitenland: zowel voor kinderen als jongeren hebben we een ruime keuze aan onvergetelijke vakanties. Vanaf vijf jaar kan jouw kind tijdens de vakantieperiodes de schoolbanken inruilen voor een Krunsj-vakantie. Samen met oude of nieuwe vrienden beleeft jouw kind een week vol verrassende avonturen, om nadien thuis te komen met indrukwekkende verhalen waar het nog lang van zal nagenieten.

Stevige visie

Kwaliteitsvolle vakanties starten met een doorleefde visie. Bij Krunsj hebben we een duidelijke visie op:

  • hoe we kinderen en jongeren hun plaats in de groep laten vinden
  • hoe we fantastische ervaringen realiseren door simpelweg te luisteren naar de kinderen en jongeren
  • hoe we een vakantie kunnen volstoppen met geweldige activiteiten
menu

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x