Nieuws overzicht


Ons zomermagazine van 2023 is er!

placeholder

Ons zomermagazine van 2023 is er, joepie!

Gezien Krunsj volgend jaar 30 kaarsjes uitblaast, trakteren we jullie alvast op een volledig vernieuwde lay-out van ons magazine. Heb je ons zomermagazine (nog) niet in de brievenbus gekreven? Dan kan je het via deze link alvast even digitaal bekijken en zo ons zomeraanbod voor 2023 ontdekken!

Vanaf woensdag 14 december zullen al onze zomervakanties ook online komen. Vanaf dan kan je op onze website meer informatie per vakantie terugvinden. Vanaf woensdag 4 januari openen de inschrijvingen voor ons volledig zomeraanbod: vanaf dat moment kan je dus inschrijven voor jouw favoriete Krunsj-vakantie!

Lees meer


Inschrijvingen winteraanbod 2022 - 2023 geopend!

placeholder

Vanaf deze week zijn de inschrijvingen voor ons winteraanbod geopend, joepie! Kiest jouw kind voor een week vol dierenplezier op de boerderij tijdens de herfstvakantie, skiën of snowboarden tijdens de krokusvakantie of geniet het liever van een paasvakantie aan zee? Wie zelf enthousiast is om een groep kinderen te begeleiden op Krunsj-vakantie kan terecht op onze cursus (hoofd)animator. Neem snel een kijkje op ons vakantie-overzicht om ons volledige aanbod te ontdekken en je meteen in te schrijven voor jouw favoriete vakantie of vorming!

Lees meer

Zomervakanties 2022 online

placeholder

Joepie, vanaf vandaag staan onze zomervakanties van 2022 online! Neem snel een kijkje op ons vakantie-overzicht en ontdek het volledige aanbod! Inschrijven kan vanaf woendag 5 januari. Neem dus gerust de tijd om nog even na te denken over jouw droomvakantie. Wil je graag op de hoogte gehouden worden via mail? Vul dan op één van de vakantiepagina's jouw gegevens in bij de optie 'Hou me op de hoogte' en ontvang een mailtje van zodra je kunt inschrijven voor jouw favoriete vakantie.

Wij tellen alvast af naar een Krunsj-tastische zomer! Jij toch ook?

Lees meer


Webinar 'Help, ik verveel mij!' - 18 maart 2021

placeholder

Vanwege de coronamaatregelen is het jammer genoeg sinds vorige zomer geleden dat we onze laatste Krunsj-vakantie hebben kunnen organiseren. Een lange periode waarin kinderen al hun vrije tijd thuis doorbrengen. Thuis spelen kan natuurlijk ook superleuk zijn! Al is het niet altijd evident om als ouder voldoende inspiratie te blijven vinden om je kinderen te prikkelen om thuis te spelen. En daar willen we je met Krunsj graag bij helpen.

Op donderdagavond 18 maart organiseert Krunsj namelijk in samenwerking met GezondPlus een gratis online sessie over hoe je als (groot)ouder kan omgaan met verveling. We nodigen een gastspreker van Speelmakers uit die ons zal meenemen in de wondere speelwereld van kinderen. Want wat betekent spelen voor kinderen? Waarom is spelen zo belangrijk? Hoe kan je spel bij je kind stimuleren en wat is je rol als ouder hierin? En misschien nog de belangrijkste vraag: hoe kan je hiervoor tijd en ruimte maken?

Tijdens dit webinar ontdekken we de kracht van spelen in een boeiende avond boordevol prikkelende inspiratie, vernieuwende inzichten en hapklare tips. Verruim je speelervaring en leer ook hoe je zelfs met simpele materialen kinderen kan prikkelen om te spelen, zowel binnen als buiten.

Bovendien maak je wanneer je deelneemt aan dit webinar kans op één van onze prijzen! We geven 5 spelpakketten weg t.w.v. €60 (mooi bij jou thuis geleverd) én je kunt zelfs een volledige Krunsj-vakantie t.w.v. €229 winnen (ook geldig voor wie al ingeschreven is voor één van onze vakanties)! Interesse? We geven je graag wat meer info op het webinar zelf! Je hoeft je voorlopig enkel in te schrijven via deze link.

Wat moet je zeker weten?

  • Dit webinar is helemaal gratis, gaat door op donderdag 18 maart 2021 om 20u & duurt ongeveer 1,5u
  • Inschrijven is verplicht, je zult kort voor het webinar een mailtje krijgen met daarin de link
  • Wie deelneemt, maakt kans op een mooie prijs
 
Lees meer

Een krokus-cadeau van Krunsj

placeholder

Onze Krunsj-krokusvakantie kan helaas niet doorgaan omwille van de coronamaatregelen. Dat vonden ook onze animatoren heel erg jammer. Ze zijn dan ook meteen aan de slag gegaan om een aantal superleuke alternatieven uit te werken! Zo kunnen we er vanuit 'ons kot' toch samen een Krunsjtastische krokusvakantie van maken!

Onze animatoren zullen via e-mail een aantal zelfgemaakte instructiefilmpjes opsturen waarin we samen leren koken, knutselen en zelfs aan yoga doen. Daarnaast is er per leeftijdsgroep (5-7 & 8-12) ook een supercool spel voorzien! Hiervoor mag je een uniek pakketje in de brievenbus verwachten, spannend! Bovendien is dit initiatief volledig gratis, een cadeautje van Krunsj voor jou!

Kijk jij alvast uit naar wat Krunsj-plezier tijdens de krokusvakantie? Vul dan snel dit formulier in, want de plaatsjes zijn beperkt! Inschrijven kan tot en met vrijdag 5 februari 2021 tot zolang er vrije plekjes zijn!

Heb je nog vragen of opmerkingen? Hieronder kun je alvast nog wat extra informatie terugvinden. Toch niet helemaal gevonden wat je zocht? Je kunt ons ook steeds contacteren via info@krunsj.be of tijdens de kantooruren op het nummer 053 42 11 00.

 

Wat gebeurt er exact nadat ik ben ingeschreven?

Je hoeft niets meer te doen. Tijdens de krokusvakantie zal je een mailtje ontvangen met daarin een aantal leuke, zelfgemaakte instructiefilmpjes van onze animatoren. Hierin geven ze alle nodige uitleg voor een aantal fijne activiteiten die je tijdens de krokusvakantie thuis kan doen. Deze filmpjes zijn gericht op kinderen van 5 tot 12 jaar. Daarnaast mag je ook een pakketje in de brievenbus verwachten met daarin een superleuk spel. Afhankelijk van de leeftijd van je kind, zal je het spel ontvangen voor 5-7-jarigen of voor 8-12-jarigen.

Wat moet ik doen indien ik meerdere kinderen heb?

Je hoeft het formulier maar één keer in te vullen. Indien je kinderen tot dezelfde leeftijdsgroep (5-7 of 8-12 jaar) behoren, ontvang je één spel. Dit kunnen de kinderen makkelijk samen spelen. Indien je kinderen in een aparte leeftijdsgroep zitten, zal je twee spelen ontvangen.

Waarom zijn de plaatsjes beperkt? En wat wanneer ik te laat ben om in te schrijven?

Om het opsturen van de pakketjes logistiek verwerkt te krijgen, zullen we de inschrijvingen moeten stopzetten wanneer we een maximum aantal deelnemers hebben bereikt. Vanaf dit moment zal je enkel nog kunnen inschrijven voor het mailtje met de instructiefilmpjes, maar zullen we je jammer genoeg geen pakketje meer kunnen bezorgen. Je kunt inschrijven tot en met vrijdag 5 februari.

Lees meer

Coronamaatregelen verlengd tot en met krokusvakantie

Minister van Jeugd Benjamin Dalle kondigde op vrijdag 22 januari via een persbericht een verlenging van de maatregelen in de strijd tegen het coronavirus aan. Er werd onder meer beslist dat het tijdens de krokusvakantie nog te vroeg zou zijn om opnieuw vakanties met overnachting te organiseren voor kinderen en jongeren. Daarom moeten we jammer genoeg ook onze Krunsj-vakanties tijdens krokusvakantie annuleren.

Momenteel gaan alle vakanties en cursussen in de paas- en zomervakantie van 2021 door zoals gepland. Met gezondheid en verantwoordelijkheid als belangrijkste prioriteiten, volgen we de adviezen nauwlettend op en zullen we onze vakanties steeds aanpassen aan de op dat moment geldende richtlijnen en protocollen. Klik hier voor een actueel overzicht van de coronamaatregelen en welke invloed deze hebben op Krunsj.

Lees meerVragen over de zomervakantie van jouw kind?

Heb je vragen over de zomervakantie van jouw kind? We hebben de meest voorkomende vragen gebundeld op onze vragen-pagina, neem zeker een kijkje voor meer informatie! Je vindt er vanaf nu ook een antwoord op onderstaande vragen:

  1. Mag mijn kind deze zomer mee op vakantie? Aangepaste regels.
  2. Wijzigt er iets in het vakantieprogramma van mijn kind?
  3. Wanneer ontvang ik de laatste informatie over de vakantie van mijn kind? Dit zijn onder andere de aankomst- en vertrekuren, de bagagevuller en de medische fiche.
  4. Wat is de procedure als mijn kind ziek wordt op vakantie?
  5. Wat zijn de belangrijkste maatregelen voor deze zomer?
  6. Waar en wanneer kan ik de foto’s van de vakantie van mijn kind terugvinden?
  7. Is de bus-GSM dit jaar nog in gebruik?
Lees meer

Ontdek meer over

Krunsj op Facebook